Min lilla nallebjörn - Bestla

Här är lite bilder på min lilla hamster Bestla. Hon är en caramel färgad långhårig guldhamster från Zvintos. Inga toppenbilder precis, men inte så lätt att fota en flygande liten sak :)
Misslyckade cupcakes

Igår skulle jag baka cupcakes, men dem blev helt misslyckade :O Frostingen blev jätte rinnig och jag brände muffinsarna.. Synd synd, men idag ska jag baka nya!


Pannkakslunch

För några dagar sedan åt jag och mamma pannkakslunch :) Amerikanska pannkakor för att vara specifik ^^
Jag hade hittat ett recept från en tidning och tyckte det såg så gott ut. Apelsinskal och frukt ,som jag stekt, i smeten gjorde de lite extra riviga hehe. Och jordgubbar är väll aldrig fel, inte sant?

Blev några med sirap, några med honom och några med både och! 


Detta kasnke är något att virka i framtiden, eller vad tror ni? Några bruna plattor till pannkakor och lite frukt och tillbehör :)


Nya bakelser..

I veckan sov jag över hos min mormor = tid till att virka ;)
Det blev frihandsvirk den här gången också. Men jag skrev upp medans jag virkade så jag har mönstret till dessa små "mini-pajer-med-glasyr" :) Om du vill ha mönstret till de med rosa eller vit glasyr är det bara att säga till!

Det blev en jordgubbe doppad i choklad också.

Kakfat.. (virkade inte alla dessa hos mormor, utan några stycken bara ;D)
Sushi

Jag ville bestämt laga sushi i lördags, kände verkligen för det.. Så vi köpte hem det nödvändigaste: lax, gurka, avokado, vinäger, sesamfrön, scampi, sushi ris och sånt sjögräs. :) Så det blev rullar, avokado, scampi samt lax!


Lite tillbehör ;)På gång att göra "rullarna"...Färdiga :)Avokado men en scampi i mittenScampi + lax
Bilder på Mira

För någon vecka sedan fotade jag min kompis lite. Det var tyvärr ingen sol där vi var, den hade gått bort över berget, och dit orkade ju inte vi gå! Synd, solen är lite som en naturlig blixt (: Blev inte så många bilder men här är några..

Här är Miras blogg, och tack för att du är min försökskanin <3 ;)

Om någon skulle undra så fotar jag med en Nikon D3000.
RSS 2.0