Kakor

Här är 2 oreo cookies, 2 dammsugare och 2 rulletårtebitar. Har virkat en väldans massa fler kakor än dessa, men hade bara bilder på dom här för tillfället. (Färgerna blev tyvärr lite konstiga och mörka :/)
Imorgon!

Dålig uppdatering här, men hur som helst.. ;) Imorgon ska jag rida och efter det ska jag lägga upp bilder på bakelser som jag "bakat"! (virkat ;D) Idag fotade jag även min kompis, kanske lägger upp bilderna imorgon också, ska bara titta igenom dom och så :))

Godnatt!


Kalla dagar

Usch vad kallt det är ute nu igen..! Igår var jag i stallet på Täby galopp och det var ruggigt kallt. Jag och en annan tjej var ute och tömkörde en häst, och mina fingrar blev så kalla så jag bara ville gräva ner mig i snön och gråta :P När vi kom in i värmen igen så kändes det som om någon stog och slog med en hammare på mina fingrar..! Hemskt ont gjorde det.

Idag var det ännu en dag i stallet, men i dag red jag på min medryttarponny.  Det var riktigt kul (även om det var riktigt kallt) för jag red snabbt i snön med henne :) Även om mina ögon tårades av vinden (och så frös det till is på mina kinder) så var det väldigt kul när snön yrde bakom oss :D

Hur som helst, riktigt kalla dagar nu =( Önskar snön kunde smälta nu.. (översvämning? ;))


Prinsesstårtor

Här är reslutatet av gårdagens virkande; 3 mini prinsesstårtor!
Jag började efter ett mönster, men (händer alltför ofta..) så började jag frihansdsvirka istället.
:)
Hjärtan

Juste, på alla hjärtans dag virkade jag ett gäng sånna här hjärtan och gav bort till släkten :) Visst är de söta? Jag hittade ett väldigt bra mönster på Stjernfalls blogg!

KakbakIdag har jag bakat de goda jordnötskakorna! Det finns ett jättegott recept i en bok som heter "Småkakor". Det tar inte så lång tid men dom blir ändå supergoda och det är svårt att sluta äta dem när man väl börjat :)

Nu ska jag sätta mig och virka lite. Har nämligen hittat väldigt söta "recept"  på virkade cupcakes,glassar och lite annat smått och gott.


Mer aqvarell


Ett landskap jag målade till en tävling på www.tekning.ifokus.se. Det skulle efterlikna en bild någon hade tagit där. :o)
Snigel

Det här är en virkad snigel! :) Det är min andra amigurumi någonsin. Jag virkade honom i stallet för ett tag sedan :o) Hans kropp är lite luddig, för jag har borstat garnet! Minns inte vad för garner och det, det var nog mest rester och sånt.. Haha, han är stoppad med toa-papper! Hade inget annat bättre i stallet :P


Godismonster..


För ett tag sedan ritade jag denna bild. Jag fick inspiration från en bild på nätet och ville göra en egen version av den. Tanken med denna bild var att "tanten" skulle se ut som ett godis och kakmonster.  Hon skulle egentligen se gammal ut, men det blev snarare en ung tjej, på kanske 50-talet?


Fettisdagen

Idag är det semlornas dag :) Jag har bestämt mig för att äta minst en semla idag, tycker dom är supergoda faktiskt.

Jag funderar på att virka en sån här fin liten semla senare idag, den  här semlan hittade jag på Fröken Elsas blogg!

Ny header, igen.. :)

Tack så mycket Linda för den nya headern! Fin, inte sant? :)

Vill du också ha en fin header av Linda? Gå in på hennes blogg!


Bläckfisk

Det här är en grön,virkad bläckfisk. Han var mitt bidrag till amigurumi-bytet! Temat för detta byte var vatten, och personen som jag skulle skicka tills favorifärg var grön, så därför tyckte jag det passade bra med en grön bläckis ;o)

Jag började följa ett mönster, men slutade ganska snabbt eftersom det var på engelska. Lättare att frihansdvirka!Header!

Nu har jag skapat en header! Haha, jösses vad jag kämpade med att få in den :o) Tillslut gick det iallafall. Inte lätt med alla dessa html-koderhit och dit.

Ny blogg

Välkommen till denna pysselblogg :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0